Luennoitsijoille

Kiitos lupautumisestasi saapua luennoitsijaksi/puheenjohtajaksi 39. Itä-Suomen Lääketiedetapahtumaan Kuopion Musiikkikeskukseen.

Palkkiot

Luentopalkkiomme noudattavat Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin suosituksia: 10–15 min esitys 170 euroa, 20–30 min esitys 250 euroa, 35–45 min esitys 300 euroa ja seuraavat 15 min á 45 euroa. Lisäksi maksamme määräaikaan mennessä jätetyistä lyhennelmistä 100 euron lyhennelmälisän. Puheenjohtajan palkkio on 300 euroa. Ryhmäopetuksen tuntipalkkio on 150 euroa tai erikseen sovittava palkkio, paneeliin osallistuminen 150 euroa.

Tiivistelmäkirja

Luentotiivistelmän formaatti on muuttunut. Perinteisen lyhennelmän sijaan pyydämme kaikilta luennoitsijoilta viisi luennon keskeistä diaa, joista käy ilmi luennon olennainen viesti kuulijalle (luennoitsijan tiedot + 5 diaa). Dioissa voi olla myös kuvia.  Diatiivistelmät tulee lähettää viimeistään perjantaina 9. elokuuta 2019 klo 15 mennessä s-postilla minna.huttunen(at)duodecim.fi.  Ohje tiivistelmän tekoon ja diojen mallipohja löytyy omana tiedostona. Lataa mallipohja-diaesitys.

Tiivistelmädiat tulevat myös mobiilista ladattavaan tapahtumaversioon. Mikäli ette halua tiivistelmäänne appsiin, pyydämme ilmoittamaan siitä lähetyksen yhteydessä.

Luentosalien varustus ja esityksen etukäteen lähettäminen

Luentosalien vakiovarustukseen kuuluvat PC, dataprojektori ja laserosoitin. Tarvittaessa luentosaliin toimitetaan myös muita AV-välineitä. Luennoitsijat voivat lähettää esityksensä etukäteen tietokoneen kovalevylle siirrettäväksi (AV ohje 2019).

Viestiseinä ja äänestäminen

Viestiseinä -palvelun avulla on mahdollisuus lisätä esityksen aikana yleisön vuorovaikutusta ja aktivoida yleisöä. Viestiseinän avulla yleisö voi omalla mobiililaitteellaan esim. lähettää kommentteja, esittää kysymyksiä ja osallistua esiintyjän esittämiin yleisöäänestyksiin.

Viestiseinä on käytössä seuraavissa luentosarjoissa:

K1 Lapsi päivystyksessä

K3 Yskä paranee yskimällä mutta entäpä köhä? Pitkittynyt yskä  kliinisenä ongelmana

T7 Perästä kuuluu – suoliston mikrobiflooran vaikutus terveyteen

T10 Lääkärin työhyvinvointi 2.0 – jokapäiväiset tunteemme

Ohjeet viestiseinän käyttöön. 

Prospectum Viestiseinä kysymykset

Äänestäminen on helpompaa, jos on ladannut appsin valmiiksi puhelimeen. Tunnus lähetetään viivakoodin kanssa tapahtumaa edeltävällä viikolla osallistujan sähköpostiin.

Matkajärjestelyt, majoitus, osallistuminen avajaisiin ja iltajuhliin

Toimistomme auttaa mielellään matkajärjestelyissä ja käytämme Pohjolan Matkan Kuopion toimistoa  (paivi.tolvanen(at)pohjolanmatka.fi) tai puh. 0201 303 364). Voitte käyttää myös oman matkatoimistonne palveluita. Kotimaan matkakorvaukset maksetaan sopivamman kulkuneuvon ja kilometrikorvaus oman auton käytöstä valtion matkustussäännön mukaan. Kuopion ulkopuolelta tuleville luennoitsijoille/puheenjohtajille korvataan yksi yöpyminen Hotelli Puijonsarvessa. Hotellivaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Etuihin kuuluu luonnollisesti myös vapaa pääsyy kaikkiin tapahtuman tilaisuuksiin ja luentoihin. Luennoille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, paitsi pienryhmiin, joiden osallistujamäärä on rajoitettu.

Linkki luennoitsijoiden ilmoittautumis/palkkiolomakkeeseen lähetetään  sähköpostitse viikolla 34 (linkki lomakkeeseen on henkilökohtainen ja sitä ei julkaista tällä sivulla).   Lomakkeella kysytään palkkionmaksuun liittyviä tietoja, osallistumisesta avajaisiin ja iltajuhliin. Lomakkeen voi palauttaa ennen tapahtumaa. Palkkiot maksetaan lokakuussa.

Lentolipun varauslomake Helsinki-Kuopio-Helsinki löytyy tästä:

Lentojen ja majoituksen varauslomake 2019

Lentoaikataulut 2019

 

Sidonnaisuuksien ilmoittaminen

Pro Medicon täydennyskoulutuksen suositusten mukaan pyydämme luennoitsijoita ystävällisesti ilmoittamaan luentonsa alussa koulutustilaisuuden kannalta olennaiset taloudelliset ja muut sidonnaisuutensa viimeisen kahden vuoden ajalta.

Lisäohjeita sidonnaisuuksista löytyy Pro Medicon sivulta : https://www.promedico.fi/suunnittele-hyva-koulutus/lapinakyvyys-koulutuksessa.html

Sidonnaisuusdian löydät täältä: https://www.promedico.fi/media/materiaalit/oppaat/sidonnaisuusdia.pdf