Lääketieteen opiskelijoille

Lääketieteen opiskelijoista tapahtumaan voivat osallistua neljännen ja sitä ylempien vuosikurssien opiskelijat. Osallistumismaksu on 60 euroa molemmat päivät yhteensä (ei lisämaksua 12.9. jälkeen). Osallistumismaksu sisältää avajaiset ja iltajuhlalippu maksaa 10 euroa. Ilmoittautuminen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Kutsusymposiumi torstaina 27.9.2018

Järjestämme vuosittain ilmaisen kandipäivän lääketieteen opiskelijoille, jotka opiskelevat Itä-Suomen yliopistossa kahdella ylimmällä vuosikurssilla. Kutsusymposiumin ohjelma:
Aamupäivällä: T9 Iho- ja systeemisairaudet sekä sukupuolitaudit, iltapäivällä:  T4 Havainnoimisesta diagnoosiin ja hoitoon.
Kandipäivään ilmoittaudutaan isännän/emännän välittämän linkin kautta. Ilmainen ohjelma ei sisällä avajaisia tai iltajuhlia.

Duodecimin tilaisuus viimeiselle vuosikurssille

Duodecim järjestää infotilaisuuden viimeisen vuosikurssin opiskelijoille Musiikkikeskuksen taivaslämpiössä (3. kerros)  torstaina 27.9. lounastauolla klo 12.15 – 12.50. Tarjolla on lounas.  Tilaisuuden isäntinä ovat Duodecimin koulutuspäällikkö LT Juha Pekka Turunen ja Kustannus Oy Duodecimista  Terveysportin markkinointipäällikkö Hannu Koski. Kaikki tilaisuuteen osallistuvat saavat lahjaksi Akuuttihoidon lääkkeet -oppaan. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan emännän/isännän välittämällä linkillä.