Info

Info - Itä-Suomen lääketiedepäivät

Järjestäjät

Itä-Suomen Lääketiedetapahtuman järjestää Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys yhteistyössä Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin, Itä-Suomen yliopiston ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kanssa.

Kokouspaikka ja kongressitoimisto

Kuopion Musiikkikeskus (www.kuopionmusiikkikeskus.fi), Kuopionlahdenkatu 23, 70100 Kuopio. Avoinna 25.9.2018  klo 10.00 – 16.00 ja 26.- 27.9. klo 8.00 – 17.00.

Duodecimin Kuopion toimisto: PL 1199, 70211 Kuopio, käyntiosoite Microkatu 1, M-osa (Technopolis torni).
Puhelin 09 6188 5340, sähköposti: minna.huttunen@duodecim.fi.

Musiikkikeskuksen neljän luentotilan lisäksi käytössämme on kaupungintalon juhlasali yhtenä luentotilana. Salijako ilmoitetaan kotisivuilla viimeistään tapahtumaa edeltävällä viikolla.

Näyttely on auki ke-to 26.-27.9. klo 9.00 – 16.00. Näyttelyyn tutustuminen on maksutonta, mutta vaatii rekisteröitymisen Musiikkikeskuksen aulassa. Näyttelyyn voivat tutustua lääkärit ja lääketieteen opiskelijat  4. vuosikurssista alkaen.

Ilmoittautuminen ja rintamerkit

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka julkaistaan kesäkuussa.  Paperisen ilmoittautumislomakkeen voi tulostaa kotisivuilta.  Puhelimitse ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan. Osallistumismaksut peritään ilmoittautumisen perusteella lähetettävällä laskulla.

Osallistujien tulee ilmoittaa s-postiosoitteensa ilmoittautumisen yhteydessä. S-postiosoitteeseen lähetetään viivakoodilla varustettu rintamerkki. Rintamerkit luetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja luentosalien ovella.

Osallistumismaksut

Lääkärit: ennen 12.9. ilmoittautuneille 160 euroa/1 päivä ja 190 euroa/2 päivää. Pienryhmät (PR1 ja PR2) 70 euroa.
12.9. jälkeen ilmoittautuneilla lisätään em. maksuihin 25 euroa.

Lääketieteen opiskelijat: 60 euroa (oikeuttaa osallistumiseen molempina päivinä),

Opiskelijoista voivat osallistua 4-kurssin ja sitä ylempien kurssien opiskelijat (ei pienryhmäopetukseen).

Erikoistumiskoulutus

Itä-Suomen Lääketiedetapahtuman ohjelmia on haettu Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnalta erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi. Hyväksytyt erikoisalat ja tuntimäärät on mainittu kunkin ohjelman yhteydessä.

Itä-Suomen Lääketiedetapahtumassa on sähköinen arviointi- ja todistuskäytäntö. Viivakoodilla varustettu rintamerkki luetaan luentosalin ovella. Annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköinen arviointilomake ja sen täytettyään ja lähetettyään osallistuja voi itse tulostaa todistuksen.

Taukokahvit ja ruokailu

Osallistumismaksuun kuuluu lounas. Taukokahvia tarjoillaan erillisissä kahvipisteissä ilmoittautumisen yhteydessä jaettavia kahvilippuja vastaan.

Iltajuhlat

Iltajuhlat pidetään keskiviikkona 27.9. Hotelli Puijonsarvessa. Tapahtumaan osallistuvien lääkäreiden lippu maksaa 20 euroa ja lääketieteen opiskelijoiden lippu 10 euroa. Avec-lippu maksaa 40 euroa. Iltajuhliin ei etukäteen ilmoittautumista. Lippuja myydään Musiikkikeskuksessa keskiviikkona 26.9. klo 9.00-15.00. Lippuja on rajoitettu määrä.