Info

Info - Itä-Suomen lääketiedepäivät

Järjestäjät

Itä-Suomen Lääketiedetapahtuman järjestää Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys yhteistyössä Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin, Itä-Suomen yliopiston ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kanssa.

Kokouspaikka ja kongressitoimisto

Kuopion Musiikkikeskus (www.kuopionmusiikkikeskus.fi), Kuopionlahdenkatu 23, 70100 Kuopio. Avoinna 24.9.2019  klo 10.00 – 16.00 ja 25.- 26.9. klo 8.00 – 17.00.

Duodecimin Kuopion toimisto: PL 1199, 70211 Kuopio, käyntiosoite Microkatu 1, M-osa (Technopolis torni).
Puhelin 09 6188 5340, sähköposti: minna.huttunen@duodecim.fi.

Näyttely on auki ke-to 25.-26.9. klo 9.00 – 16.00. Näyttelyyn tutustuminen on maksutonta, mutta vaatii rekisteröitymisen Musiikkikeskuksen aulassa. Näyttelyyn voivat tutustua lääkärit ja lääketieteen opiskelijat  4. vuosikurssista alkaen.

Ilmoittautuminen ja rintamerkit

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka julkaistaan kesäkuussa.  Paperisen ilmoittautumislomakkeen voi tulostaa kotisivuilta.  Puhelimitse ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan. Osallistumismaksut peritään ilmoittautumisen perusteella lähetettävällä laskulla tai ne voi maksaa Paytrail-palvelulla.

Osallistujien tulee ilmoittaa s-postiosoitteensa ilmoittautumisen yhteydessä. S-postiosoitteeseen lähetetään viivakoodilla varustettu rintamerkki. Rintamerkit luetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja luentosalien ovella.

Osallistumismaksut

Lääkärit: ennen 11.9. ilmoittautuneille 160 euroa/1 päivä ja 190 euroa/2 päivää. Pienryhmät (PR1, PR2 ja PR3) 70 euroa.
11.9. jälkeen ilmoittautuneilla lisätään em. maksuihin 25 euroa.

Lääketieteen opiskelijat: 60 euroa (oikeuttaa osallistumiseen molempina päivinä),

Opiskelijoista voivat osallistua 4-kurssin ja sitä ylempien kurssien opiskelijat (ei pienryhmäopetukseen).

Erikoistumiskoulutus

Itä-Suomen Lääketiedetapahtuman ohjelmia on haettu Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnalta erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi. Hyväksytyt erikoisalat ja tuntimäärät mainitaan kunkin ohjelman yhteydessä, kunhan ne vahvistuvat.

Itä-Suomen Lääketiedetapahtumassa on sähköinen arviointi- ja todistuskäytäntö. Viivakoodilla varustettu rintamerkki luetaan luentosalin ovella. Annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköinen arviointilomake ja sen täytettyään ja lähetettyään osallistuja voi itse tulostaa todistuksen.

Taukokahvit ja ruokailu

Musiikkikeskuksen ravintola Oodi myy lounaslippuja Jazz-klubin ravintolaan. Taukokahvia tarjoillaan erillisissä kahvipisteissä ilmoittautumisen yhteydessä jaettavia kahvilippuja vastaan.

Iltajuhlat

Iltajuhlat pidetään keskiviikkona 25.9. Hotelli Puijonsarvessa. Tapahtumaan osallistuvien lääkäreiden lippu maksaa 20 euroa ja lääketieteen opiskelijoiden lippu 10 euroa. Avec-lippu maksaa 40 euroa.  Liput myydään netissä ja ohjeet tulevat verkkosivuille https://itasuomenlaaketiedepaivat.fi/ohjelma/iltajuhla/ . Osallistujien tulee noutaa lippu Musiikkikeskuksen info-pisteestä keskiviikkona 25.9. klo 10-15, ei hotellin ovelta. Lippuja on rajoitettu määrä. Lippuja ei lunasteta takaisin.